Maak uw onderneming IT savvy met IT Advisory!

Vandaag de dag is het nadenken over de informatietechnologie binnen de onderneming een must. Maar al te vaak verdwijnt het IT-departement in een verdomhoek, wordt het niet betrokken in het uitdenken van de bedrijfsvoering of wordt het IT-gebeuren uitbesteed. Xperity levert hiervoor IT Advisory.

``IT Savvy``

Wat deze ondernemingen ontbreken is het “IT Savvy” zijn.
IT Savvy zijn is het anders gaan bekijken van IT, een IT-afdeling en het samenspel tussen software, hardware en uw bedrijfsprocessen.

IT Savvy zijn is het inzetten van informatietechnologie op een manier waardoor dit een strategische troef wordt voor uw onderneming. Door middel van IT Adisory kan uw onderneming beter concurreren, is zij flexibeler en beter gewapend tegen de uitdagingen van deze tijd en die in de toekomst.

Vaak steken IT-afdelingen immers uren werk in het standaardiseren of digitaliseren van de kernprocessen van de bedrijfsvoering en eenmaal dit uitgevoerd werd, gaan ze verder. Vraag is of dit efficiënt is?

Een Savvy IT-afdeling heeft daarentegen toegang tot alle bedrijfsprocessen en neemt actief deel aan het uitbouwen en overdenken van andere bedrijfsprocessen, zodat de ontwikkeling van de IT-infrastructuur hierbij nauw aansluit, integreert en automatiseert.
Met IT Advisory vermijdt uw onderneming om verschillende systemen naast elkaar te draaien, die niet communiceren en zodoende niet kunnen anticiperen op variaties in de bedrijfsprocessen.
Xperity helpt ondernemingen graag op weg om de juiste tappen te zetten naar IT Savviness.

“Klaar om IT Savvy te worden?”

Blijf op de hoogte over Xperity en haar diensten

Volg ons op

LinkedinYouTube

Xperity by VGD

We help you digitalize.
Let’s get over IT!