Xperity Diensten

IT Audit

Bij elke onderneming is het essentieel dat de IT-infrastructuur geoptimaliseerd is voor de bedrijfsvoering en de bedrijfsprocessen.
Is de beveiliging voldoende doordacht? Is er nagedacht over continuïteit? Voor al deze zaken biedt Xperity een uitweg door middel van een (ISO-gecertificeerde) IT-audit van de systemen, de infrastructuur en de organisatie.
Get over IT!

IT Advisory

Veel KMO’s struikelen bij het uitbouwen van een degelijke en doordachte IT-architectuur. Vaak dekt de software die geïnstalleerd wordt niet steeds de concrete noden van de onderneming. Xperity staat een onderneming ook bij in het nemen van strategische beslissingen op vlak hardware of software. Om dit optimaal te kunnen doen zoekt Xperity trusted partners, zoals Bright Analytics, Lansweeper, …

Exact Online

Xperity is een trusted partner van Exact Online en kan hierdoor instaan voor een volledige installatie en coördinatie van Exact Online binnen ondernemingen. Bijkomend staat Xperity in voor het verschaffen van trainingen aan het personeel of kan Xperity een onderneming verder begeleiden in het koppelen van IT-omgevingen met Exact Online.

Dashboarding

Xperity stelt je in staat om de doeltreffendheid van je bedrijfsstrategie continu op te volgen. Onze experts helpen graag om financiële en operationele management rapporteringsprocessen op te zetten via intelligente tools. Zodat je met slechts enkele muisklikken steeds de juiste rapporten bij de hand hebt.

Blijf op de hoogte over Xperity en haar diensten

Volg ons op

LinkedinYouTube

Xperity by VGD

We help you digitalize.
Let’s get over IT!